Ti intervjuer for ARCADE

Ti intervjuer for ARCADE

_Lead-Image
[Bildekilde: ARCADE]

I løpet av de siste årene har vi hatt gleden av å bidra med en intervjuserie for hvert nummer av ARCADE Magazine. Vi har satt oss ned, både personlig og over Skype, med noen strålende designere og tenkere. Da vi nå har nådd vårt tiende intervju med det nåværende nummer 31.3 (nettopp utgitt og feiret i går), trodde vi det var en god anledning til å se tilbake på samtalene vi har hatt.

Gordon Walker (utgave 29.2, vinteren 2010)
Det vi for tiden bygger er minnet om det som var, og det fungerer ikke lenger. Vi må designe og bygge for fremtiden, ikke fortiden.

01 BUILD LLC Walker-Pope-Ext-NE-Dusk-01#
[Foto av: BUILD LLC]

Liz Dunn av Dunn + Hobbes (utgave 29.3, våren 2011)
Min personlige definisjon av bærekraft setter mye mer fokus på bygninger, fysisk tilknytning, sosial og økonomisk mulighet, spenst og bærekraftig infrastruktur. For meg betyr bærekraft nabolag som skyter på alle sylindere.

02 Liz Dunn Melrose Market
[Foto av: BUILD LLC]

Billie Tsien av Tod Williams Billie Tsien Architects (utgave 29.4, høsten 2011)
Du viser ditt mest interessante arbeid fordi det viser hvordan du jobber; det trenger ikke å være relevant. Det er også viktig å vise bilder som folk forstår – bilder som kommuniserer følelsen av et sted. Det gjør at folk kan reagere følelsesmessig på arbeidet. Du må fange mennesker følelsesmessig eller intellektuelt.

03 TWBTA Billie Tsien American Folk Art Museum
[Bildekilde: Tod Williams Billie Tsien Architects]

Bijoy Jahn fra Studio Mumbai (utgave 30.1, høsten 2011)
Denne forståelsen av verdighet er en empati for alt som omgir oss, enten det er mennesker, landskap, bakken eller materialer. Dette forholdet er veldig kritisk, og det betyr at du må være åpen til enhver tid.

04-Studio-Mumbai
[Bildekilde: Studio Mumbai]

Will Bruder of bruder + PARTNERS (utgave 30.2, våren 2012)
Det er alltid uventede resultater fra hvert samspill, samtale eller opplevelse; det handler mindre om å vite noe og mer om å oppdage noe. Det beste arbeidet kommer ut av disse undersøkelsene.

05 Will Bruder Phoenix Library
[Bildekilde: bruder + PARTNERS]

Nader Tehrani (utgave 30.3, sommeren 2012)
Unlearning er en viktig faktor – å avlaste oss av dårlige vaner, vilkårlige konvensjoner og umoderne teknikker. En del av læringen krever evnen til å tenke gjennom problemer på nye måter og ikke å bli kontinuerlig veid ned av det man allerede vet.

06 Tehrani
[Bildekilde: NADAAA]

John Ronan (utgave 30.4, høsten 2012)
Målet med prosessen er å nesten få den til å se ut som den ikke var designet. vi bør komme til et punkt der «design» er usynlig og ikke konstant henviser til forfatteren. Samtidig skal designet se så naturlig ut at folk kanskje tenker, hvorfor skulle du gjøre noe annet?

07 John Ronan Poetry Foundation
[Foto av: Steve Hall / Hedrich Blessing via Architectural Record]

Gwendolyn Wright (utgave 31.1, vinter 2012)
Som arkitekter må vi komme til rette med forstedene. I 60 år har vi sagt at jeg skulle ønske de bare skulle gå bort. De gjorde det ikke. Masseproduksjonen av kanalboliger og ambisjoner fra middelklassen er en del av moderniteten, enten vi liker det eller ikke.

(Fang resten av intervjuet i et tidligere blogginnlegg.)

08 Gwendolyn Wright 2
[Foto av: BUILD LLC]

Jared Della Valle of Alloy (utgave 31.2, våren 2013)
Det har ikke noe å si hva du gjør. Hvis du ikke har ressursene, kan du finne ut av det. Still mange spørsmål. Gå for det. Ikke bekymre deg for å mislykkes. Det er ingen annen måte enn å komme deg ut der, bli skummel og få det til.

(Fang resten av intervjuet i et tidligere blogginnlegg.)

09 BUILD-BLOG-Jared-Della-Valle-06
[Bildekilde: Alloy LLC]

Stanley Saitowitz (utgave 31.3, sommeren 2013)
I stedet for å gjenoppfinne alt hver gang, er vi i en prosess med evolusjon og foredling. Vi har også et lite kontor der vi jobber effektivt og arbeidet er godt dirigert. Vi gjør ikke alternativer, prøver ting på størrelse med eller har skjønnhetskonkurranser. Det er et studio med fokusert tenking, og vi er en god maskin.

10 Saitowitz
[Foto av: Richard Barnes via Arch Daily]

Ser frem til de neste ti…

Skål fra Team BUILD